henriette tichelman

Henriette Tichelman

Wie ben je?
Ik ben Henriette, bijna 52, geboren en getogen in Haarlem en sinds 20 jaar met veel plezier in de Leidsebuurt. Ik heb een zoon van 21 die inmiddels uit huis woont. Ik werk in de psychiatrie als trajectcoach reintegratie en kwartiermaker. Daarnaast kook ik regelmatig voor grote groepen, vooral Mediterrane en Indische keuken. Er is heel veel muziek in mijn sociale leven en zelf speel ik fagot in het Haarlemmerhoutorkest en in ensembles.

Wat doe je in het Badhuis?
Ik zit in het bestuur. Daarnaast beheer ik de keuken samen met nog een paar mensen en kook ik voor de Badkamergalm met een groep enthousiaste vrijwilligers. Ik help mee leuke evenementen te organiseren zoals workshopdagen en probeer een bijdrage te leveren bij diverse andere evenementen. Ik kom graag op de koffieochtenden een heerlijk bakkie halen.

Wat brengt het Badhuis jou?
In het Badhuis heb ik heel veel nieuwe leuke mensen uit de buurt leren kennen. Dat brengt veel gezelligheid met zich mee en een extra gevoel van verbondenheid met de buurt. Het badhuis heeft een hele fijne ongedwongen sfeer, ik kom er graag. Verder ben ik trots op de leuke en succesvolle evenementen die we met elkaar organiseren. Bijzonder dat je dat met allemaal vrijwilligers voor elkaar kan krijgen, ieder met zijn eigen talenten en kwaliteiten.

Afke Middelkoop

Ruud Runggatscher

Mara van Limbeek

Henriette Tichelman

Eva van den Anker