Veel gestelde vragen

Hier onder vind u antwoorden om de meest gestelde vragen over het huren van het Badhuis. Zit uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar verhuur@badhuisleidsebuurt.nl

De dagdelen lopen van:

8.00 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 17.00 uur en
18.00 uur tot 22.00 uur

Mocht u willen huren vanaf 8.00 uur dan vragen we u de sleutel op een ander tijdstip in het badhuis te komen halen in overleg, zodat onze vrijwilligers niet zo vroeg aanwezig hoeven te zijn. U krijgt dan natuurlijk ook de uitleg.

Zeker! Tijdens de activiteiten is het Badhuis geopend. Een van de vrijwilligers achter de bar, kan u uitleg geven en de ruimte laten zien.

Het Badhuis heeft een prachtige professionele en ruime keuken. In de keuken is aanwezig:

- groot gasfornuis met grote oven
- pannen en andere kookbenodigdheden
- grote ijskast met vriesvak
- magnetron
- koffiezetapparaat
- waterkoker
- horeca afwasmachine
- servies en bestek voor 50 personen

U huurt het Badhuis op basis van zelfcatering. De keukenapparatuur van het Badhuis (met uitzondering van het espressoapparaat) mogen gebruikt worden. U dient zelf voor koffie/thee e.d. te zorgen. Het gebruik maken van een friteuse is overigens verboden.

Mocht u een beroep willen doen op onze vrijwilligers als betaald barpersoneel dan kunnen we dat vragen. Mocht iemand dat willen doen, dan brengen wij jullie met elkaar in contact over inhuur tarieven. Daar bemoeien wij ons dan verder niet meer mee. Mochten onze vrijwilligers achter de bar staan dan kunt u ook tegen onze tarieven de drank van het Badhuis afnemen.

Er is een mengpaneel dat is aangesloten op de boxen. U kunt hier uw telefoon of tablet op aansluiten (bij nieuwe generaties iPhone moet het verloopstekkertje meegenomen worden). Er is ook een cd-speler met een lade voor 6 cd’s.

Een handleiding met duidelijke beschrijving voor de diverse aansluitingen is aanwezig en helpt u op weg.

Er is een piano aanwezig. Deze piano is geen eigendom van het Badhuis maar wordt geleased. Wij zijn er daarom erg zuinig op. De piano mag worden gebruikt, maar wel alleen door iemand die echt kan spelen en na toestemming.

Het Badhuis wordt voor u, voorafgaand aan de huur, door een vrijwilliger geopend en weer afgesloten na afloop. U kunt desgewenst een sleutel krijgen voor de duur van de huur. De vrijwilliger zal u wegwijs maken en uitleg geven over de verlichting, gebruik van de keuken en muziek en eventuele andere vragen beantwoorden.

Bij het afsluiten rekenen wij erop dat u voldoende tijd hebt ingecalculeerd voor het opruimen zodat er op de eindtijd van de huur ook echt afgesloten kan worden. De vrijwilliger doet dit voor u in zijn/haar eigen tijd, dus dit wordt zeer op prijs gesteld.

Na afloop van de huurperiode dient alles, inclusief schone vaat en tafels en stoelen, weer opgeruimd en teruggezet te zijn en dienen de zaal, keuken en hal netjes te worden opgeleverd. Al het afval dient door de huurder zelf te worden afgevoerd. Richting de Leidsevaart (voor het plein) staat een papiercontainer en een plasticcontainer. Glas en restafval dient u zelf af te voeren. Ook de koelkast wordt door de huurder weer ontruimd van eigen waar. Bij sluiting wordt dit gecontroleerd. Er kunnen geen spullen worden opgeslagen in de garage, alles dient meegenomen te worden, ook gehuurde spullen!
Wanneer u bent vertrokken komt de schoonmaakploeg langs.

Wij verhuren niet de ruimte buiten het gebouw. Er kunnen en mogen daarom door de huurder geen activiteiten vanuit het Badhuis buiten en op het Leidseplein plaatsvinden. Het Badhuis heeft hier geen vergunning voor. Huurders huren dus alleen de benedenruimte (zaal, keuken en sanitair) van het Badhuis.

Op het Leidseplein is een APV van kracht die het nuttigen van alcohol op het plein verbiedt. Onze huurders dienen zich aan deze regelgeving te houden.

Beschikbaarheidsagenda: