Huisregels

In de huurovereenkomst staan de huisregels, maar we hebben ze hier ook nog even voor u op een rijtje gezet:

6.1 Alle huurders en mede-gebruikers dienen zich op de hoogte te stellen van onderstaande huisregels en zich dienovereenkomstig te gedragen of daarnaar te handelen.

6.2 Sluitingstijd is de afgesproken eindtijd dat het Badhuis wordt afgesloten door een vrijwilliger. Dit betekent dat u het Badhuis binnen de gehuurde tijd dient op te ruimen/veegschoon achter te laten. U dient dus rekening te houden met opruimtijd.

Napraten en afscheid nemen voor de deur kan na 22.00 uur niet i.v.m. de dan optredende geluidsoverlast voor de omwonenden. Deze strikte regel is afgesproken met de direct omwonenden. Wij hebben met hen afgesproken geen overlast te veroorzaken. Zeker nu het Badhuis steeds vaker wordt verhuurd.

6.3 Wij verhuren niet de ruimte buiten het gebouw. Er kunnen en mogen daarom door de huurder geen festiviteiten vanuit het Badhuis buiten en op het Leidseplein plaatsvinden. Het Badhuis heeft hier geen vergunning voor. Huurders huren dus alleen de benedenruimte (zaal, keuken en sanitair) van het Badhuis.

6.4 Op het Leidseplein is een APV van kracht die het nuttigen van alcohol op het plein verbiedt. Onze huurders dienen zich aan deze regelgeving te houden. Mocht u zich niet houden aan punt 6.3. en 6.4. en vanuit handhaving volgt een boete, dan worden de kosten op huurder verhaald.

6.5 Het is niet toegestaan glaswerk mee naar buiten te nemen, ook niet tijdens het roken.

6.6 Het gebruik van confetti (ballonnen/bommen) en spuitserpentines in het gebouw is verboden, ook is het niet toegestaan te roken in het Badhuis.

6.7 De muziekinstallatie van het Badhuis mag gebruikt worden. Eigen versterkers zijn niet toegestaan. De piano mag niet door huurders van het Badhuis gebruikt worden, tenzij van tevoren toestemming is gevraagd.

6.8 Huur vindt plaats op basis van zelfcatering. De keukenapparatuur van het Badhuis (met uitzondering van het espressoapparaat) mogen gebruikt worden. Huurder dient zelf voor koffie/thee e.d. te zorgen. Het gebruik maken van een friteuse is overigens verboden.

6.9 Opruimen & schoonmaak
Na afloop van het feest of activiteit dient alles, inclusief schone vaat en tafels en stoelen, weer opgeruimd en teruggezet te zijn en dienen de zaal, keuken en hal netjes te worden opgeleverd. Al het afval dient door huurder zelf te worden afgevoerd. Buiten staan een groenbak, aan de Leidsevaart (voor het plein) staat een papiercontainer en een plasticcontainer. Glas en restafval dien je af te voeren. Ook de koelkast wordt door huurder weer ontruimd van eigen waar. Bij sluiting wordt dit gecontroleerd.