Nieuw: Badhuis podcast ZEEP

maandag 18 januari

GRATIS

0.

Lieve mensen, op deze Blue Monday willen we jullie verblijden met de geboorte van de Badhuis Podcast ZEEP! Dit is aflevering 0 waarin we vooral de mogelijkheden van een podcast onderzoeken en oefenen. De komende weken gaan we -nu nog geheel in quarantaine- elke week een nieuwe aflevering opnemen. Zodra we gasten en publiek mogen ontvangen wordt het een live-opgenomen podcast met verhalen (waargebeurd, verzonnen), gasten en muziek voor, over en door Badhuisgasten.

Luister aflevering 0 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-0

1.

Nu dan de eerste officiƫle aflevering van ZEEP de podcast vanuit en over het Badhuis voor door en over Badgasten. Deze week over poep, Tante Bep, sneeuw, muziek van de Irrational Library Band, Badkamergalm, het eerste straatgedicht en een Moord in het Kuuroord. Geniet!

Luister aflevering 1 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl1

2.

Over de koepelkathedraal, het verkeersplan, de nieuwe snackbar, een speciale gast, hoe het verder gaat met Laura en verschrikkelijke Veronique en rapapaaaa... de uitslag van de Kijkdozenwedstrijd!

Luister aflevering 2 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-2

3.

De derde aflevering van ZEEP de podcast vanuit Het Badhuis Leidsebuurt in Haarlem voor, door en over Badgasten. Met een reportage vanuit Bar Gast, heel veel lekkers, een klacht, hangjongeren, een sneeuwkunstwedstrijd en een nieuwe aflevering van het feuilleton.

Luister aflevering 3 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-3

4.

Hier is de speciale bomvolle IJs & Liefde- editie van ZEEP de podcast vanaf een prachtige winterse buitenlocatie in Haarlem. Met heel veel reportages over bloemen, een jonge topsporter in de wijk en veel liefde! Eerder dan jullie van ons gewend zijn, zodat je nog even los kan voor Valentijnsdag of om in de sneeuw of op het ijs in het zonnetje van te genieten. Fijn weekend!!

Luister aflevering 4 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-4

5.

De vijfde aflevering van Zeep de Podcast vanuit het Badhuis in Haarlem voor, door en over Badgasten staat klaar. Over kaiserschmarrn, sneeuwpret, scholen die open gaan, een quiz en natuurlijk het vervolg van Moord in het Kuuroord.

Luister aflevering 5 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-5

6.

Ja hoor daar is hij weer! Dit keer met een diepte-interview bij de kapper, een noodzakelijke inspirerende reportage vanuit Leeuwarden en natuurlijk een nieuw hoofdstuk van Moord in het Kuuroord. En ook de oproep aan jullie om van jezelf te laten horen. Welke onderwerpen wil je inbrengen, heb je een mededeling, een vraag, een (muzikale) bijdrage? Kom maar door! Mailtjes mogen naar podcast@badhuisleidsebuurt.nl

Luister aflevering 5 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-6

Nieuw: Badhuis podcast ZEEP

Warm [B]Advent Actie

Fluisterende Huizen

Voorzichtig weer open!