Nieuw: Badhuis podcast ZEEP

maandag 18 januari

GRATIS

10.

De 10e aflevering alweer van ZEEP - de Podcast vanuit het Badhuis over, voor en door Badgasten. Met Jan-Willem, een regenboogvlag, filmtips, vooroordelen, een nieuwe Dinges, een lekkage, een nieuw prentenboek en natuurlijk het slot van het feuilleton Moord in het Kuuroord.
We zouden het heel leuk vinden om van jullie te horen. Welke onderwerpen wil je inbrengen, heb je een mededeling, een vraag, een (muzikale) bijdrage? Kom maar door! Mailtjes mogen naar podcast@badhuisleidsebuurt.nl

Luister aflevering 10 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-10

9.

Aflevering 9 alweer van ZEEP - de podcast vanuit het Badhuis, voor, over en door Badgasten. Dit keer met een genomineerde literair vertaler, over de verkiezingen, de boekenweek die verplaatst werd en natuurlijk het naderende einde van ons feuilleton Moord in het Kuuroord. Nog één aflevering online en dan gaan we live!

Luister aflevering 9 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-9

8.

Aflevering 8 van ZEEP de Podcast vanuit het Badhuis, nu stembureau, voor over en door Badgasten. Met extra aandacht voor de nieuwe snoepwinkel, het klimaatalarm, de verkiezingen, natuurlijk een klacht en 300 Tiny People. Pak er een kop thee bij, gooi je benen omhoog en luister naar deze gloednieuwe aflevering. Enneh... succes met stemmen!

Luister aflevering 8 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-8

7.

Aflevering 7 van ZEEP de Podcast live vanuit het Badhuis voor, door en over Badgasten. Dit keer bomvol Cultuur. Over de Kennismakingsdag van Haarlem Netwerk Cultuur, met gasten Jiske Gunkel, Esther Hulst, Marike Benschop en Joshua Baumgarten. Over Wereldvrouwendag, film- en serietips van Eva, een Kaukasische Boekenclub en natuurlijk een nieuwe aflevering van Moord in het Kuuroord.

Luister aflevering 7 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-7

6.

Ja hoor daar is hij weer! Dit keer met een diepte-interview bij de kapper, een noodzakelijke inspirerende reportage vanuit Leeuwarden en natuurlijk een nieuw hoofdstuk van Moord in het Kuuroord. En ook de oproep aan jullie om van jezelf te laten horen. Welke onderwerpen wil je inbrengen, heb je een mededeling, een vraag, een (muzikale) bijdrage? Kom maar door! Mailtjes mogen naar podcast@badhuisleidsebuurt.nl

Luister aflevering 6 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-6

5.

De vijfde aflevering van Zeep de Podcast vanuit het Badhuis in Haarlem voor, door en over Badgasten staat klaar. Over kaiserschmarrn, sneeuwpret, scholen die open gaan, een quiz en natuurlijk het vervolg van Moord in het Kuuroord.

Luister aflevering 5 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-5

4.

Hier is de speciale bomvolle IJs & Liefde- editie van ZEEP de podcast vanaf een prachtige winterse buitenlocatie in Haarlem. Met heel veel reportages over bloemen, een jonge topsporter in de wijk en veel liefde! Eerder dan jullie van ons gewend zijn, zodat je nog even los kan voor Valentijnsdag of om in de sneeuw of op het ijs in het zonnetje van te genieten. Fijn weekend!!

Luister aflevering 4 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-4

3.

De derde aflevering van ZEEP de podcast vanuit Het Badhuis Leidsebuurt in Haarlem voor, door en over Badgasten. Met een reportage vanuit Bar Gast, heel veel lekkers, een klacht, hangjongeren, een sneeuwkunstwedstrijd en een nieuwe aflevering van het feuilleton.

Luister aflevering 3 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-3

2.

Over de koepelkathedraal, het verkeersplan, de nieuwe snackbar, een speciale gast, hoe het verder gaat met Laura en verschrikkelijke Veronique en rapapaaaa... de uitslag van de Kijkdozenwedstrijd!

Luister aflevering 2 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-2

1.

Nu dan de eerste officiële aflevering van ZEEP de podcast vanuit en over het Badhuis voor door en over Badgasten. Deze week over poep, Tante Bep, sneeuw, muziek van de Irrational Library Band, Badkamergalm, het eerste straatgedicht en een Moord in het Kuuroord. Geniet!

Luister aflevering 1 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl1

0.

Lieve mensen, op deze Blue Monday willen we jullie verblijden met de geboorte van de Badhuis Podcast ZEEP! Dit is aflevering 0 waarin we vooral de mogelijkheden van een podcast onderzoeken en oefenen. De komende weken gaan we -nu nog geheel in quarantaine- elke week een nieuwe aflevering opnemen. Zodra we gasten en publiek mogen ontvangen wordt het een live-opgenomen podcast met verhalen (waargebeurd, verzonnen), gasten en muziek voor, over en door Badhuisgasten.

Luister aflevering 0 > https://soundcloud.com/user-648358524/zeep-afl-0

Maghreb Film Festival

​Fondsenwerver gezocht!

Eerste Haarlems Wielercafé in Het Badhuis

​De Leidsebuurt is jarig!