Repair Café

woensdag 25 september 20.00 uur

GRATIS
DUURZAAM

Weggooien? Mooi niet! Repareer het in het Repair Café!

Let op: Bij verkoudheid/griepverschijnselen verzoeken wij u om thuis te blijven.

Wat doe je met een cd-speler die niet meer open wil? Met een broodrooster die het niet meer doet? Met een trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Repareer het in het Repair Café! Repair Café helpt om kapotte spullen te repareren. Gratis en vrijwillig. Daardoor gooi je minder snel iets weg.

elektrische apparaten | fietsen | meubels | kleding | et cetera.

Repair Café is: samen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen.
Elke laatste woensdag van de maand, van 20.00 tot 22.00 uur, behalve in december.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Onze reparateurs doen hun best. Soms lukt het repareren, en soms niet. En als u nog garantie van de fabrikant heeft, is het verstandig hiervan gebruik te maken.

Lees hier onze huisregels.
Contact: rchaarlemwest@xs4all.nl
Website: Repaircafé Haarlem

​Schrijvend op ontdekkingsreis

​Schrijvend op ontdekkingsreis

​Huiskamer Project Lichamelijke Gehandicapten

​Schrijvend op ontdekkingsreis