Initiatievencafé

maandag 08 juli 16.30 - 19.00 uur

ONTMOETEN

Heb jij een mooi idee voor Haarlem? Maar weet je niet zo goed hoe je er verder mee moet? Kom dan naar het Initiatievencafé op maandag 8 juli!

Het Initiatievencafé is er voor iedereen met een initiatief voor Haarlem. Zo’n ‘initiatief’ kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een plan om een nieuwe ontmoetingsplek voor jongeren te maken. Of een idee om samen met de buren zonnepanelen te leggen op het lege dak van de tennishal in de buurt.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers hun idee. Het publiek bestaat uit ondernemers, inwoners, ambtenaren en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Tijdens de afsluitende borrel is er volop ruimte om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan. Zo werken we toe naar de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Kom je ook 8 juli?
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 juni. Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 1 juli vanaf 17.00 tot 19.00 uur.

Wat: Initiatievencafé
Wanneer: Maandag 8 juli 2019
Hoe laat: Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken.
Waar: Het Badhuis, Leidseplein 49
Aanmelden:initiatief@haarlem.nl

Kunstlijn

Kunstlijn

Buurtborrel

Repair Café